Botiga

DEL COR DEL PRIORAT AL MÓN

Més que una vinoteca de poble

A Terra de Priorat ens hem compromès amb els nostres clients en la recerca i selecció dels millors vins i productes de la terra vinícola del Priorat i Montsant perquè la vostra experiència sigui única.

Visitan’s a la nostra botiga física al Carrer de les Eres 7 de Cornudella de Montsant (Priorat) i assesora’t en la compra de qualsevol dels nostres vins i fes un tast gratuït o fes click a la nostra vinoteca online i compra desde casa.


El nostre hotel

Tot pot succeir, només fa falta que ho desitgis

Dormir a Cornudella de Montsant en un allotjament amb 7 habitacions, cadascuna amb el seu encant, bany inclòs i dissenyades per oferir un ambient únic. El Palauet del Priorat t’espera al cor del Montsant, una casa amb encant i familiar que farà que la teva visita i estada sigui inoblidable..

SUITES & EXPERIENCES

Fes la teva reserva al Palauet del Priorat i millora la experiència a la terra del vi.

Ves-hi

Espai gastronòmic

MARIDATGE EN ESTAT PUR

Degusta i marida els aromes i sabors de la terra

Aura és un espai gastronòmic on seleccionem i cuidem les millors matèries primeres de la nostra terra, amb respecte, dedicació i noblesa perquè puguis gaudir d’una fusió entre els aliments més primaris combinats amb les més modernes tècniques de cocció que et faran gaudir d’exuberants sabors i textures que un havies imaginat. A la nostra carta podràs trobar diversos menú maridatge i degustació per triar on poder combinar-los amb una extensa selecció dels millors vins Priorat i Montsant. Reserva taula i ens posarem en contacte amb tu.

Fes la teva reserva

Quin dia i quantes persones voleu venir

    Menú