Beltran & Sendra


Beltrán & Sendra és una aliança de respecte, de creença en un amor que persisteix quan és de veritat, per això el nostre vi Priorat Beltrán & Sendra expressa totes les qualitats de la zona on es conreen les nostres vinya.

Ens boca és persistent, intens, amb molt de cos guardant al seu interior una muntanya de sabors i aromes que desperten quan s’oxigena. Les varietats d’aquest cupatge són Garnatxa, Syrah, Cabernet Sauvignon i Carinyena.


Comprar

Coloma Vernet


Coloma Vernet Priorat és una menció als oficis, a la feina ben feta, a la constància i tradició de voler plasmar en un vi la personalitat pròpia del viticultor, sense por a atorgar-li un caràcter propi a el resultat d’un esforç que es veu superat a si mateix.

Per això els nostres vins monovarietals Coloma Vernet no es veuen alterats per cap cupatge, són primaris, únics, naturals com la vinya ens va lliurar el raïm.

La pissarra de Priorat enalteix el caràcter fèrric i mineral d’aquests vins. La seva joventut s’arrodoneix al llarg de la criança en bóta. Vins sense sulfits afegits. Sense clarificació ni filtració per mantenir la puresa del seu caràcter. Edició limitada a 300 ampolles per barrica.


La garnatxa presenta uns aromes florals i de fruita madura en nas que en boca es transformen en compota de fruites de bosc i taní dolç com el seu caràcter expressa.

Comprar

La carinyena és terrenal, expressant la seva part mineral i terrosa al nas evolucionant a notes fresques balsàmiques que s’expressen amb tranquil·litat en copa.

Comprar

El syrah és sanguini i fèrric. En boca presenta un taní carnós i madur, la fruita en nas expresa i ofereix notes de gerds i cassis combinat amb mineralitat pròpia del Priorat.

Comprar

El cabernet sauvignon és sumament fi i elegant. L’equilibri aporta al nas notes especiades i de sotabosc que combinen amb un taní sòlid, rodó en boca i baix en pirasines.

Comprar

La Mestressa


La Mestressa és un vi ancestral de garnatxes de 60 anys en costers de cultiu manual i artesanal. Reposat durant 24 mesos en bota de roure francès dels boscos d’Aliè torrat mitjà-baix.

Producció anual de 400 ampolles.


Comprar

La Mestressa


La Mestressa és un vi ancestral de garnatxes de 60 anys en costers de cultiu manual i artesanal. Reposat durant 24 mesos en bota de roure americà assemblat a França de torrat mitjà-baix.

Producció anual de 400 ampolles.


Comprar

Terra Seca


Terra seca és un vi jove amb tres mesos de criança que representa el terroir del cor del Priorat. És un vi molt fresc, amb molta intensitat de fruita i en golós boca el qual ha repossat durant 3 mesos en barriques de roble francès.

Edició limitada a 1500 ampolles

Coupage: Garnatxa negra i carinyena

Maridatge: tota mena de gastronomia mediterrània i cuina alternativa


Comprar

L'Amour Blanc


Coupage: Viognier – Chenin blanc

Vi fermentat en barrica i 8 mesos de criança en roure francès de primer any. Molt aromàtic i amb bona acidesa que li confereix un toc fresc i llaminer.

Coupage: Garnatxa – Chenin Blanc

Vi fermentat en barrica i 8 mesos de criança en roure francès de primer any. Ampli en boca i melós que ho fan que sigui un vi molt llarg i persistent.